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Charcuterie : Pâtés, Terrines, Savory Pies - Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts

Edition en anglais

Ferrandi Paris

Ansley Evans

(Traducteur)

,

Rina Nurra

(Photographe)

  • Flammarion

  • Paru le : 26/10/2022
Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques-make sausages, tie a roast with twine, debone fish, create puff pastry, pickle vegetables,... > Lire la suite
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Gain all the essential kitchen skills for 35 culinary techniques-make sausages, tie a roast with twine, debone fish, create puff pastry, pickle vegetables, decorate a pâté en croûte-explained in more than 200 step-by-step instructions. Prepare 70 traditional to innovative recipes-Country Pâté, Beef Wellington, Duck and Mushroom Terrine, Rabbit Terrine with Dried Fruit Chutney, Vegetarian Carrot Rillettes, Serrano Ham Croquettes, Spicy Cabbage and Herb Sausages, Salmon and Spinach Terrine-with dishes designed to be shared.

Fiche technique

  • Date de parution : 26/10/2022
  • Editeur : Flammarion
  • Collection : PRATIQUE
  • ISBN : 978-2-08-029567-5
  • EAN : 9782080295675
  • Format : PDF
  • Nb. de pages : 296 pages
  • Caractéristiques du format PDF
    • Pages : 296
    • Taille : 79 483 Ko
    • Protection num. : Contenu protégé
    • Transferts max. : 6 copie(s) autorisée(s)
    • Imprimable : Non Autorisé
    • Copier coller : Non Autorisé
 Ferrandi Paris - Charcuterie : Pâtés, Terrines, Savory Pies - Recipes and Techniques from the Ferrandi School of Culinary Arts.
Charcuterie : Pâtés, Terrines, Savory Pies. Recipes and...
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