Menu
Mon panier

En cours de chargement...

Recherche avancée
  • Feuilleter

French pâtisserrie (Relié)

  • Flammarion

  • Paru le : 25/10/2017
French pâtisserie - from a flaky croissant in the morning to a raspberry macaron with tea or a layered Opéra cake after dinner - provides the grand... > Lire la suite
  • Plus d'un million de livres disponibles
  • Retrait gratuit en magasin
  • Livraison à domicile sous 24h/48h*
    * si livre disponible en stock, livraison payante
49,90 €
Expédié sous 3 à 6 jours
  • ou
    À retirer gratuitement en magasin U
    entre le 9 mai et le 13 mai
  • E-book À partir de 34,99 €
French pâtisserie - from a flaky croissant in the morning to a raspberry macaron with tea or a layered Opéra cake after dinner - provides the grand finale to every memorable meal. This comprehensive volume, from the professionals at the Ferrandi School of Culinary Arts - dubbed "The Harvard of Gastronomy" by Le Monde newspaper - offers everything the home chef needs to create perfect pastries for all occasions.
1500 skills and techniquesLearn how to make pastries, creams, decorations, and more with step-by-step instructions and tips and tricks from Ferrandi's experienced chefs. 235 classic French recipesRecipes for the complete range of French pâtisserie also include variations that are rated according to level of difficulty so that home chefs can expand their skills over time. Created with the participation of France's award-winning pastry chefs : Ophélie Barès, Christelle Brua, Christine Ferber, Nina Métayer, Christophe Adam, Julien Alvarez, Nicolas Bacheyre, Nicolas Bernardé, Nicolas Boussin, Yann Brys, Frédéric Cassel, Gontran Cherrier, Philippe Conticini, Yann Couvreur, Christophe Felder, Cédric Grolet, Pierre Hermé, Jean-Paul Hévin, Arnaud Larher, Gilles Marchal, Pierre Marcolini, Carl Marletti, Yann Menguy, Christophe Michalak, Angelo Musa, Philippe Urraca.
  • Date de parution : 25/10/2017
  • Editeur : Flammarion
  • ISBN : 978-2-08-020318-2
  • EAN : 9782080203182
  • Format : Grand Format
  • Présentation : Relié
  • Nb. de pages : 658 pages
  • Poids : 4.214 Kg
  • Dimensions : 25,7 cm × 30,4 cm × 5,7 cm
Edition en langue anglaise
 Flammarion - French pâtisserrie.
French pâtisserrie
49,90 €
Haut de page