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French pâtisserrie

Edition en anglais

  • Flammarion

  • Paru le : 25/10/2017
French pâtisserie-from a flaky croissant in the morning to a raspberry macaron with tea or a layered Opéra cake after dinner- provides the grand finale... > Lire la suite
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French pâtisserie-from a flaky croissant in the morning to a raspberry macaron with tea or a layered Opéra cake after dinner- provides the grand finale to every memorable meal. This comprehensive volume, from the professionals at the Ferrandi School of Culinary Arts-dubbed "The Harvard of Gastronomy" by Le Monde newspaper-offers everything the home chef needs to create perfect pastries for all occasions. 1500 skills and techniques Learn how to make pastries, creams, decorations, and more with step-by-step instructions and tips and tricks from Ferrandi's experienced chefs. 235 classic French recipes Recipes for the complete range of French pâtisserie also include variations that are rated according to level of difficulty so that home chefs can expand their skills over time.

Fiche technique

  • Date de parution : 25/10/2017
  • Editeur : Flammarion
  • ISBN : 978-2-08-152035-6
  • EAN : 9782081520356
  • Format : Epub fixed layout
  • Nb. de pages : 659 pages
  • Caractéristiques du format Epub fixed layout
    • Pages : 659
    • Taille : 270 531 Ko
    • Protection num. : Contenu protégé
    • Transferts max. : 6 copie(s) autorisée(s)
    • Imprimable : Non Autorisé
    • Copier coller : Non Autorisé

À propos de l'auteur

Biographie de Flammarion

Estérelle Payany est une journaliste indépendante active pour de nombreux magazines. Elle intervient également sur la radio France Inter dans l'émission « On va déguster », ainsi qu'à la télévision sur France 2. Elle est l'auteure d'un bestseller de cuisine, L'Encyclopédie de la cuisine végétarienne (Flammarion, 2015) qui lui a valu le « Gourmand World Award » en 2016.
 Flammarion - French pâtisserrie.
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