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Winter cocktails (Broché)

Edition en anglais

  • Epure (Editions de l')

  • Paru le : 10/04/2019
Who actually knows where genuine miracles come from ? At the Prince de Galles hotel bar, when Christopher Gaglione himself brings up the vat in which... > Lire la suite
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Who actually knows where genuine miracles come from ? At the Prince de Galles hotel bar, when Christopher Gaglione himself brings up the vat in which the cocktail we have ordered has been, maturing, we may be allowed to wonder who inspired whom. Is it the head bartender or the climate of the setting which sparked that first inspiration ? A captivating and incredibly generous man lays out his vision of the ideal cocktail : classic or signature, aged in the hotel's cellar in its own splendid oak casks.
The liqueurs, chosen and assembled by him, are coveted like a treasure or like the first fluttering of the heart when one feels the excitement of the hint of romance. He tastes each one of this ten casks day in, day out and even by the hour if necessary, to assess just the right time the mixture reaches its utmost point of maturation. This is atmosphere we seek out when we look for a spot at Les Heures on Thursdays and Fridays to taste a Saragota or a Grand Paris, cocktails that have taken the time to subtlely mature, telling our palates new tales.
What we receive from the Prince de Galles' master.

Fiche technique

  • Date de parution : 10/04/2019
  • Editeur : Epure (Editions de l')
  • Collection : Dix façons de préparer
  • ISBN : 978-2-35255-318-2
  • EAN : 9782352553182
  • Format : Grand Format
  • Présentation : Broché
  • Nb. de pages : 24 pages
  • Poids : 0.06 Kg
  • Dimensions : 12,3 cm × 21,3 cm × 0,2 cm

À propos de l'auteur

Biographie de Christopher Gaglione

Depuis septembre 2013, Christopher Gaglione officie au bar Les Heures de l'hôtel Prince de Galles. Il se perçoit comme un artisan singulier dans le monde du cocktail. Son voeu : faire de son bar un tableau vivant, faire revivre recettes et instruments d'époque dans une créativité et un style contemporains. Son art : assembler les alcools avec une élégance du geste et un raffinement à la française.
Christopher Gaglione - Winter cocktails.
Winter cocktails
10,00 €
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