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Best of Alain Ducasse

  • Alain Ducasse

  • Paru le : 16/10/2007
The Best of Alain Ducasse in 11 recipes. An illustrated step-by-step cooking course, with hints and tips, to help you create dishes like the great... > Lire la suite
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The Best of Alain Ducasse in 11 recipes. An illustrated step-by-step cooking course, with hints and tips, to help you create dishes like the great Chef himself!

Fiche technique

  • Date de parution : 16/10/2007
  • Editeur : Alain Ducasse
  • ISBN : 978-2-84123-540-7
  • EAN : 9782841235407
  • Format : PDF
  • Nb. de pages : 112 pages
  • Caractéristiques du format PDF
    • Pages : 112
    • Taille : 20 443 Ko
    • Protection num. : Contenu protégé
    • Imprimable : Non Autorisé
    • Copier coller : Non Autorisé
Alain Ducasse - Best of Alain Ducasse.
Best of Alain Ducasse
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