Menu
Mon panier

En cours de chargement...

Recherche avancée
  • Feuilleter

Chocolate (Relié)

Edition en anglais

  • Flammarion

  • Paru le : 16/10/2019
Savor the culinary savoir-faire of Ferrandi Paris, the world-renowned cooking school Tempering and coating, ganaches and truffles, puff pastry and candy,... > Lire la suite
  • Plus d'un million de livres disponibles
  • Retrait gratuit en magasin
  • Livraison à domicile sous 24h/48h*
    * si livre disponible en stock, livraison payante
29,90 €
Expédié sous 3 à 6 jours
  • ou
    À retirer gratuitement en magasin U à partir du 3 mai
  • E-book À partir de 20,99 €
Savor the culinary savoir-faire of Ferrandi Paris, the world-renowned cooking school Tempering and coating, ganaches and truffles, puff pastry and candy, chocolate ribbons and other decorative flourishes"this essential reference reveals 42 fundamental techniques to master cooking with chocolate, explained step by step through text and more than 250 photographs. From the classics"chocolate mousse, custard tart, éclairs, profiteroles, macarons"to celebration cakes and sophisticated plated desserts, this volume presents 76 recipes for all occasions, from quick desserts to festive specialties, for the home chef and experienced professional alike.
  • Date de parution : 16/10/2019
  • Editeur : Flammarion
  • Collection : PRATIQUE - LANG
  • ISBN : 978-2-08-020406-6
  • EAN : 9782080204066
  • Format : Grand Format
  • Présentation : Relié
  • Nb. de pages : 304 pages
  • Poids : 1.722 Kg
  • Dimensions : 21,9 cm × 29,1 cm × 3,0 cm
Edition en langue anglaise
 Ecole Ferrandi - Chocolate.
Chocolate
29,90 €
Haut de page