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Chocolate

Edition en anglais

  • Flammarion

  • Paru le : 09/10/2019
A complete course in the art Of baking with chocolate from The "harvard of gastronomy" Savor the culinary savoir-faire of ferrandi paris, The world-renowned... > Lire la suite
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A complete course in the art Of baking with chocolate from The "harvard of gastronomy" Savor the culinary savoir-faire of ferrandi paris, The world-renowned cooking school Tempering and coating, ganaches and truffles, puff pastry and candy, chocolate ribbons and other decorative flourishes-this essential reference reveals 42 fundamental techniques to master cooking with chocolate, explained step by step through text and more than 250 photographs. From the classics-chocolate mousse, custard tart, éclairs, profiteroles, macarons-to celebration cakes and sophisticated plated desserts, this volume presents 76 recipes for all occasions, from quick desserts to festive specialties, for the home chef and experienced professional alike.

Fiche technique

  • Date de parution : 09/10/2019
  • Editeur : Flammarion
  • ISBN : 978-2-08-150679-4
  • EAN : 9782081506794
  • Format : Epub fixed layout
  • Nb. de pages : 307 pages
  • Caractéristiques du format Epub fixed layout
    • Pages : 307
    • Taille : 134 216 Ko
    • Protection num. : Contenu protégé
    • Transferts max. : 6 copie(s) autorisée(s)
    • Imprimable : Non Autorisé
    • Copier coller : Non Autorisé

À propos de l'auteur

Biographie de Ecole Ferrandi

Estérelle Payany est une journaliste indépendante active pour de nombreux magazines. Elle intervient également sur la radio France Inter dans l'émission « On va déguster », ainsi qu'à la télévision sur France 2. Elle est l'auteure d'un bestseller de cuisine, L'Encyclopédie de la cuisine végétarienne (Flammarion, 2015) qui lui a valu le « Gourmand World Award » en 2016.
 Ecole Ferrandi - Chocolate.
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